TAGRENDERENS & STØVSUGNING I HØJDEN

Ofte stillede spørgsmål

SkyVac™ er et innovativt og kommercielt rengøringssystem. I første omgang udviklet til rengøring af tagrender.

Hvornår er den bedste tid på året til at rense tagrender?

Det er en myte, at tagrender kun bør rengøres, efter bladene er faldet i efteråret. Nyfaldne blade er ikke den største årsag til blokeringer i tagrender. Tagrender bliver fyldt med meget andet end blade. Det kan være dynd, som danner et tæt, kompost-lignende materiale, hvori planteliv har god grobund med den konsekvens, at vandet ikke kan løbe frit. Dette er årsagen til, at du ser græs, træer og andet ukrudt vokse oppe i tagrender. Mudder er støv og alger som bliver skyllet i tagrenderne fra taget hele året rundt, og i forår/sommer begynder planterne at vokse.

Se: Hvornår skal der renses

Kort sagt det afhænger af en række faktorer, hvornår det er den bedste tid på året til at rense tagrender. Endnu vigtigere er nedenstående spørgsmålet.

Hvor ofte bør tagrenderne renses?

Mindst en gang om året er hvad der anbefales for god tagrendevedligeholdelse. Regelmæssig rengøring vil helt sikkert spare dig tid og penge. Generelt er en årlig rensning tilstrækkelig, men for ejendomme beliggende i meget grønne haver med store træer, kan det være nødvendigt at rengøre oftere.

Hvad findes normalt i tagrender?

Det meste tagrendeaffald består af mudder, mos, græs, planter, slam, fugle ekskrementer, undertiden døde fugle, insekter, tennisbolde, legetøj, brækkede tagsten mm. Langt størsteparten er anvendelig som kompost.

Kan dette system fjerne ukrudt fra mine tagrender?

Ja! Vores sugemaskine, er en kommerciel rengøringsmaskine som har meget stærke suge egenskaber. Vi har specielle rengøringshoveder designet til at fjerne ukrudt, så det kan fjernes fra dine tagrender. Der er nogle gode eksempler på dette på vores galleriside.

Hvordan virker det?

Vores sugemaskine er utrolig kraftfuld og fordi kulfiberrørene er så lette, kan vi rense tagrender i op til 12 meters højde. Vi bruger et sæt specialudviklede rengøringshoveder og dyser, der gør os i stand til at rense næsten enhver tagrende. Affaldet opsamles i støvsugeren og da det meste af materialet er organisk stof, er det at betragte som kompost.

Hvordan får jeg et tilbud?

Du sender navn, adresse og telefonnummer, med oplysning om bedste træffetid til jysktagrenderens@hestbaekservice.dk. Du er også velkommen til at ringe på 22761288, eller sende en SMS. Du kan også benytte vores kontaktformular her på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Er jeg nødt til at være hjemme, når rengøringen sker?

Nej, vi er i stand til at udføre arbejdet, selvom du ikke er hjemme. Det eneste vi har brug for, er fri adgang omkring din ejendom. Det er nyttigt, hvis der er en udvendig vandhane. Vi medbringer selv strøm.

Hvad er forskellen mellem tagrende rens og tagrende vask?

Tagrenderens er en rensning nede i ​​tagrenden. Det udføres ved hjælp af metoden beskrevet ovenfor, under “Hvordan virker det?”.

Tagrendevask er som ordet siger vask af tagrender. Ydersiderne af tagrenden afvaskes og derved fjernes snavs og grønne alger. Udelukkende en kosmetisk behandling der pynter enhver tagrende.

Hvor meget koster det?

Den gode nyhed er, at dette ikke er et dyrt job, og det er billigere end den traditionelle metode til rensning af tagrender fra en lift. Grunden til vi vælger at give dig et tilbud, er fordi alle ejendomme er forskellige og på denne måde kan vi sikre at alt hvad du ønsker renset, bliver inkluderet i dit tilbud. På den måde er der ingen skjulte omkostninger og ingen uønskede overraskelser på dagen for rensningen.