TAGRENDERENS & STØVSUGNING I HØJDEN

Rensning af tagrender

Hvornår er den bedste årstid at rense tagrender?

Hvad sker der i foråret?
Mudder, sand og andet finkornet affald bliver vasket af taget ned i tagrenderne, hver gang det regner. Dette affald kan starte blokeringer i tagrenderne, det vejer en delt og giver et perfekt fundament til kimplanter at vokse i. 50% chance eller risiko for blokeringer.

Men sommeren med dejlig varme?
Planter, græs og ukrudt vokser sig større og tættere. Rodnettet blokerer tagrenderne yderligere, samtidig belastes tagrender med den ekstra vægt. Enderne, samlinger og nedløbsrør er som regel de værst ramte områder. Risikofaktor for blokering 80 %

Nu er der gang i vejret, efteråret ?
Blade falder fra træerne og ned på tagene, herfra fortsætter de ned i tagrenden, hjulpet godt på vej af blæsevejr. Huse nær træer eller i vinden fra skove vil blive hårdest ramt. 70% risiko for blokering, med overløb til følge.

Sne og frost om Vinteren?
Planter, græs og ukrudt dør ud, men tagrenderne er tilbage i dårlig drænings tilstand. Masser af regn tilføjer mere finkornet affald. Sne og is tilføjer en betydelig mængde af uvelkomen vægt. Chancen for blokering er 65%

Det er en myte, at tagrender kun bør rengøres efter bladene er faldet i efteråret
Kort sagt, det afhænger af en række faktorer, hvornår det er den bedste tid på året til at rense tagrender. Endnu vigtigere er det at tagrenderne renses hvert år.

Ved bestilling:

Ønsker du et uforpligtende tilbud, kan du kontakte os via kontaktformularen eller ringe på 22761288. Du er også velkommen til at skrive en SMS eller sende os en mail på jysktagrenderens@hestbaekservice.dk med navn , tlfnr. og bedste træffetid – gerne aften og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.