TAGRENDERENS & STØVSUGNING I HØJDEN

Støvsugning i højden

SkyVac™ er et innovativt og kommercielt rengøringssystem. I første omgang udviklet til rengøring af tagrender.

SkyVac™ er et innovativt og kommercielt rengøringssystem. I første omgang udviklet til rengøring af tagrender. Meget hurtigt fulgte også udstyr til rengøring i højden og på vanskelige steder.

EFFEKTIVT – NEMT – SIKKERT
Med trådløst kamera, dunlette kulfiberrør og flere varianter af maskiner og en bred vifte af børster og mundstykker, tilfredsstilles stort set ethvert behov.

Kravene til anvendelse af stige, stillads og lifte er efterhånden ret restriktive.

Med vores kraftige sugemaskine er det muligt, at stå på jorden/gulvet, og rengøre i op til 12 meters højde. Dette kan lade sig gøre, på grund af de dunlette kulfiberrør der anvendes til at nå op i højden. Rør på 1,5 meter vejer 310 g. så selv i 12 meters højde er vægten af rørene kun knap 2,5 kg.

Ventilationsrør og andre installationer i forskellige dimensioner hænger oftest under loftet, og der ophobes støv på oversiden. Årsagen er rørenes placering i en højde, hvor de ikke kan nås, uden brug af stige eller andet hjælpemiddel, eller grundet mangel på det rigtige og sikre udstyr til støvsugning af disse rør.

Erfaring viser at dette problem ikke kun omhandler rør, men alle steder hvor der er vanskeligt at nå med almindelige støvsugere og selvfølgelig hvor højden til loftet spiller en rolle, når vi taler indendørs opgaver.

Ved bestilling:

Ønsker du et uforpligtende tilbud, kan du kontakte os via kontaktformularen eller ringe til 22761288. Du er også velkommen til at skrive en SMS eller sende en mail på jysktagrenderens@hestbaekservice.dk  med navn , tlfnr. og bedste træffetid, så kontakter vi dig hurtigst muligt.